ponedeljek, 08. oktober 2012

Gorjanci MTB PiTNiK 2012

Sobota, 6.oktober 2012 je bil en tak fejst dan za pitnik. Še prej smo pa malo pobicikliral po Gorjancih ... vse to na pobudo Frankotovga Tadeja (evo ti roke, evo ti glaž ... čestitke).
Mensezdi da se nas je kar 16 biciklistov nabralo na startu v Cerovmu Logu. Potem smo se pa 2x pošatlal do Trdinovga vrha in se spustil po Laški poti v Cerov Log.
Sicer ne furam velikokrat po Laški, a se mi zdi da je bila tokrat res najbolj čista (brez večjih vej, hlovod itd... spet vsa čast Tadeju in kolegu da sta štilarco prenašala po trailu :) ).
Na konc smo se pa odpočinl normalno da v zidanci, kje pa drgje kokr pr Tadeju :D
Enu taku kvalitetnu, zajebantsku, sproščenu, dolensku vzdušje prou paše sm pa ke ... ma u bistvu bi tule pasalu večkrat ... bomo delal na temu da se čimprej ponovi ...
... pa drugič si zihr ne bom zajebou večera s tem da se 2 uri vozim na premiero filma, ki je nastajal 2 leti (kao), napovednik je bil dolg 2 minuti, celoten film pa 20 minut ... jebemumatr, pri vsemu temu hajpanju bi pa tut že zgledalu da bi omenil, da je tole samo 20 min kratko ... švoh, nerejsnu čist! Ker če bi tole vejdu, bi pa tut še eno leto počakal, da bi ga vidu na Pinkbike, Mtb.si. Ostalga pa ne bom komentiral, ker sem si pač sam kriv da sm vidu zgolj polovica filma, ker zmerej zamujam ku enu teslu in tokrat ni blu n'č drgač.
Ene par slik TLELE.
mjuzik: Timo Chinala - The Sound of You Walking Away (Klubski Maraton 2012)

Gorjanci MTB PiTNiK 2012 from majh on Vimeo.

Ni komentarjev: