ponedeljek, 25. avgust 2014

Enduro B'c - TrbowleTV

http://www.adrenalin-sound.com je bil napovedan. Pa se je šlo enduro dirko odpeljat.
Že v petek uletiva z Bojčem v B'c in greva pogledat SP1 in HP1 (Start Preizkušnje 1 in Hitrostna Preizkušnja 1 verjetno pomeni tole ... al se motim?).
Nikjer žive duše, trejl pa na frišno urezan in (skorej) nič pofuran. Čista lepota.
Potem pa na SP2 in do gondolske B postaje pod Kaninom (Bojč je zlomu svojga "enduro" Treka, pa se ni hotel iti več vzpona z biciklom za spust, pa me je potem šatlou). Se pripeljeva na vrh SP2 ... in se ulije dež na polno. No pa sem se potem pošatlou še v dolino, ker res nisem imel neke želje da se zmočim in umažem že danes ... sej potem zvečer in ponoč na koncertu me ni pa več motil dež :D
No zjutraj pa vedro vreme ... en kratek cajt ... kajti prec, ko smo se prijavili na dirko in prevzeli startno številko, se je pa seveda ulilo. In potem je dež ene 4 ure spiral blato iz nas in biciklov. Uglavm, dost normalno vreme in čist užitno za eno enduro dirko, kjer ni bilo bojazni da bi kakšnega infarkt zaradi prevelikega srčnega utripa al pa da bi kdo skup zlezel zaradi dehidracije :)
Sicer pa luštnu. HP2 precej tehničen trejl. HP3 pa prou posrečen in hiter, ker se je vozilo praktično celi čas po potočku oz. kanalčku z vodo. Greš pač z vodo (go with the flow) :D
No Bojč je pa na dan dirke še fotič v roke prijel in naredil par spodnjih posnetkov.
Poročilo z dirke pa na MTB.Si.
Enih par SLiK pa TLE!
Aja, pa naredu sm Top10 rezultat ... mislm, da se ne bo nikoli več ponovila tako visoka uvrstitev :D (da nas je dirkalo zgolj 11, pa ne bomo na glas govoril).
mjuzik: Mogwai - Wizard Motor- [Les Revenants EP 2012]
Shrani.si

Enduro B'c - TrbowleTV from TRBOWLE TV on Vimeo.

Ni komentarjev: